Al meer dan 40 jaar uw vertrouwde adres: Greidanus Winsum!

Sinds de oprichting in 1983 door de broers Sietze en Auke Greidanus, heeft Greidanus zich gevestigd als een prominente speler in de branche, gelegen aan de schilderachtige Kleasterdyk in Winsum. Wat begon als een bescheiden onderneming, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf, bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid.

In 2018 markeerde een belangrijk keerpunt in de geschiedenis van Greidanus toen Gerard Greidanus, de zoon van Sietze, het stokje overnam. Met een frisse blik en voortbouwend op de sterke fundamenten van zijn vader en oom, heeft Gerard het bedrijf naar nieuwe hoogtes geleid, altijd met behoud van de oorspronkelijke visie en waarden die centraal staan in onze bedrijfsvoering:

  • Kwaliteit: Wij streven ernaar om producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren. Ons aanbod wordt zorgvuldig geselecteerd en onderhouden om te voldoen aan de strenge normen die onze klanten verwachten.
  • Uitstekende service: Onze klantenservice gaat verder dan alleen het verkopen van producten. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en advisering om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste oplossingen krijgen voor hun behoeften.
  • Klantgericht: Wij geloven dat elk van onze klanten uniek is, met specifieke wensen en behoeften. Ons doel is om een persoonlijke benadering te hanteren, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun ervaringen met ons positief en vervullend zijn.

Ons team van vakbekwame medewerkers speelt een cruciale rol in het realiseren van deze visie. Zij zijn de ruggengraat van Greidanus, met een diepe toewijding om uitmuntendheid te leveren in elk aspect van ons werk. Of het nu gaat om advies op maat, technische ondersteuning, of servicebezoeken, ons team staat klaar om u met kennis en enthousiasme te ondersteunen.

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken aan de Kleasterdyk 44 in Winsum, waar u persoonlijk kennis kunt maken met ons en onze manier van werken. Ontdek het verschil dat Greidanus kan maken en laat ons een deel uitmaken van uw verhaal.

Maak kennis met team Greidanus Winsum en ervaar zelf de toewijding, expertise, en hartelijkheid waarmee we ons werk doen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen met uw behoeften.

Merken

Hier vind u een overzicht van de merken welke we in ons leveringsprogramma hebben, kunt u het gewenste merk niet vinden? Vraag ons gerust of we deze wellicht wel leveren. We informeren u graag naar de mogelijkheden.

Greidanus Winsum
Kleasterdyk 44
8831 XC Winsum (frl)